Psykologin palvelut

Psykologin palvelut aikuisille

Psykologin tapaaminen voi olla tarpeen esimerkiksi hankalissa elämäntilanteissa, ihmissuhde ongelmissa, arjen haasteissa tai menetyksen kohdatessa. Tapaamisilta voit saada voimavaroja hankaliin tilanteisiin. Asioiden selvittäminen ja jäsentäminen psykologin kanssa luo uusia näkökulmia sekä ratkaisuja. Psykologia voi tavata ilman lähetettä.

Psykologin palvelut vanhemmille

Oletko huolissasi lapsen kiukun puuskista, huonosta käyttäytymisestä, tottelemattomuudesta, valehtelusta, itsensä tai toisten satuttamisesta? Tunnet hankalissa tilanteissa keinottomuutta ja kaipaisit lisää työkaluja tilanteen muuttamiseksi. Tapaamisille psykologi antaa keinoja ja työkaluja vanhemmille. Psykologi voi esimerkiksi neuvoa miten tukea lapsen sosiaalisia taitoja ja tunne taitoja. Välillä vanhemman vihan hallinnan opettelu ja stressin hallinnan vahvistaminen voivat tuoda helpotuksen tilanteeseen.

Psykologin palvelut nuorille ja lapsille

Onko sinulla huolta lapsen kasvusta, kehityksestä, käyttäytymisestä tai hyvinvoinnista. Psykologi käynneillä opastaa ja neuvoo lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvissä asioissa. Psykologi palvelut nuorille ja lapsille eivät sisällä psykologisia tutkimuksia.

Psykologin palvelut netissä 

Psykologin tapaamiset voidaan järjestää videovälitteisenä verkossa. Tällöin sinulla tulee olla tietokone, jossa toimii internet yhteys, videokamera, kuullokkeet ja mikrofoni. Sinulla tulee olla myös hiljainen ja rauhallinen tila tapaamisia varten. Sinun on myös tärkeää muistaa huolehtia siitä, ettei sivulliset kuule keskusteluja. Psykologin tapaamiset verkossa käydään vahvasti suojatun ja turvallisen videoyhteyden välityksellä. 

info@mmterapia.com

Terapiahuone mielentila, Kuunkehrä 2 A, 4krs, 02210 Espoo

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now