Hyvä tietää

Ajanvaraus

Pyydän ystävällisesti otta yhteytä pykoterapeuttia ennen jäsenhakemusksia. Netti varaus on tarkoitettu vain vanha asiakaille ajanvarauksesi käytettäväna. Sähkoinen ajanvarausjärjestelmä nettisivuillesi mmterapia.com Ensin jäsenhakemuksia, ja saa jäsenhakemuks vahvistus sähköpostitse. Jos pykoterapeuttia hyväksy potilas jäseneksi, voitte itse varaa psykoterpia aika max.10 kertta HUS asiakas ja max 6kk Kela asiakas. Psykoterapeutti lahetaa ajanvaraus vahvistus sähköpostise. 

Varatuu aikojen peruutukset

Varatuu aikojen peruutukset tulee tehdä vähintään 12 tuntia ennen vastaanottoajan alkua. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä käyntipalkkion suuruisen maksun. Internetvaraukset voi perua sähköpostitse tai internetvarauksen kautta.

Tietosuoja ja salassapito

Potilastiedot ovat salassa pidettäviä. Terveydenhuoltohenkilökunnalla on lakisääteinen salassapito velvollisuus. Potilastietoja saavat käsitellä vain oma pykoterapeuttia.

MMterapian rekisteriselosteet

Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksessa potilasasiakirjoista on määritelty miten ja mitä tietoja terveydenhuollossa tulee tallentaa potilaan hoidon järjestämiseksi ja toteuttamiseksi. Näistä tiedoista muodostuu henkilörekisteri.

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Lisäksi rekisteröidylle on kerrottava henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä rekisteröidyn oikeuksista.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now